Online kennissessies

Vanwege Covid-19 staan de live themamiddagen die wij sinds 2009 met en voor onze leden organiseren on hold. We vinden dit erg jammer, maar uiteraard hebben wij begrip voor de situatie. Om kennisdeling te blijven stimuleren organiseren we tot aan de zomer opnieuw een aantal online kennissessies.

 

Opzet en programma

Een sessie duurt een uur. Een aantal sprekers uit de sector verzorgt een presentatie. Tijdens de sessie kunnen via een chatbox vragen worden gesteld. Voor wie het leuk vindt, organiseren we na afloop verder een online borrel met de sprekers! De laatste sessies hebben in november plaatsgevonden en gingen over flexibiliteit en gelijkspanning. Zie ook deze pagina. Aan de sessies hebben meer dan 300 leden deelgenomen.

 

Oproep voor suggesties en sprekers

We zijn op dit moment bezig met het inplannen van een aantal sessies tot aan de zomer. We zetten per sessie één onderwerp centraal dat met de energietransitie te maken heeft. Welke onderwerpen het worden, laten we graag mede van uw wensen afhangen! Is er een technisch onderwerp waar u graag meer over wilt weten? Of vindt u het leuk om presentatie te verzorgen over uw visie of innovatie? 

 

Laat het ons voor 1 februari weten via het onderstaande contactformulier!


Contactformulier

Is er een technisch onderwerp waar u graag meer over wilt weten? Of vindt u het leuk om presentatie te verzorgen over uw visie of innovatie? Laat het ons voor 1 februari weten via dit formulier.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.