Themamiddag: de uitdagingen van netcongestie

Opmerking: Deze themamiddag heeft reeds plaatsgevonden. U kunt de presentaties downloaden door onder 'programma' op de titels te klikken.

Samen met ROM Utrecht organiseren we op woensdag 10 april onze 33e themamiddag over de uitdagingen van netcongestie. We eindigen met een netwerkborrel. 

 

Het is inmiddels over 12. Netcongestie treedt in het grootste deel van Nederland op. Het einde is helaas nog niet in zicht. De netbeheerders zetten alle zeilen bij om hun netwerken te verbeteren en uit te breiden. Desondanks kunnen bedrijven soms niet uitbreiden, wordt de woningbouw geraakt en worden oplaadpalen op piekmomenten geknepen. 

 

Middag populair, wachtlijst vol

Tijdens deze themamiddag staan we stil bij de laatste ontwikkelingen rondom netcongestie. De nadruk ligt op het net, tot aan de netaansluiting. De middag bestaat uit een combinatie van centrale lezingen en interactieve verdiepingssessies. Kijk hieronder voor meer informatie over het programma en de sprekers. Wil jij deelnemen aan de themamiddag? Meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier. Deelname is gratis.


Programma & praktische informatie

Datum: woensdag 10 april 2024

Aanvangstijd: 13u00 zaal open, 13u30 start programma

Locatie: Dotslash, Europalaan 100, 3525 KS Utrecht, zaal 'The Grid' (bij restaurant Hout&Hop)

Programma: