Themamiddag: grootverbruikers & energietransitie

Opmerking: Deze themamiddag heeft reeds plaatsgevonden. De presentaties vindt u onder 'Programma'.

Op 28 juni 2023 vindt onze 31e themamiddag plaats bij ingenieursbureau Movares in Utrecht. Tijdens de vorige themamiddag stonden we stil bij de ontwikkelingen op het gebied van smart homes en kleine woonwijken. Ditmaal staat de energietransitie bij grootverbruikers centraal.

 

Grootverbruikers als industriële bedrijven, bedrijventerreinen en luchthavens zijn hard bezig om te verduurzamen. Bijvoorbeeld door slimmer energiegebruik, elektrificeren of de inzet van waterstof. Alleen de industrie is al goed voor ruim 20 procent van de CO2-uitstoot in Nederland. De CO2-emissies moeten in 2030 gehalveerd zijn en in 2050 zijn teruggebracht tot nul. Hoe gaan de grootverbruikers deze uitdaging aan? Op welke innovaties wordt ingezet? En in hoeverre dragen deze bij aan de vermindering van netcongestie? Dit soort vragen worden tijdens de themamiddag behandeld.

 

Middag populair, gestart met wachtlijst

Het programma bestaat uit een combinatie van presentaties, een interactieve sessie en een netwerkborrel. Tijdens de interactieve sessie worden met het publiek verscheidene stellingen behandeld over de energietransitie. Meer informatie over het programma en de sprekers vind je hieronder. Wil jij deelnemen aan deze themamiddag? Meld je dan aan via onderstaand inschrijfformulier. Deelname is gratisEr is plek voor 90 deelnemers en dit aantal is inmiddels bereikt. We zijn daarom genoodzaakt om met een wachtlijst te werken.


Programma & praktische informatie

Datum:  woensdag 28 juni 2023

Aanvangstijd: 13u30 zaal open, 14u00 start programma

Locatie: Movares, Daalseplein 100, 3511 SX Utrecht

Programma:


Ja, ik meld me graag aan voor de wachtlijst

Er is ditmaal plek voor 90 deelnemers en dit aantal is inmiddels bereikt. We zijn daarom genoodzaakt om met een wachtlijst te werken. Onze ervaring is dat een deel van de deelnemers zich vanwege andere verplichtingen weer zal afmelden. Aanmeldingen op de wachtlijst krijgen de vrijgekomen plekken op volgorde van inschrijving toebedeeld. Wanneer dit het geval is, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail.

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.