Smart Energy Academy

Wilt u uw inhoudelijke kennis over de energietransitie vergroten? Zoekt u werkbare oplossingen om uw energievoorziening te verduurzamen? Of wilt u de zin en onzin van nieuwe ontwikkelingen kunnen scheiden? Dan is de Smart Energy Academy wat voor u!

 

Energietransitie in de praktijk

De Smart Energy Academy in een initiatief van Smart Energy NL. Deze kennis- en netwerkgroep is opgericht in 2009 en heeft als belangrijk doel het laagdrempelig stimuleren van kennisdeling over de energietransitie. Onze trainers hebben er plezier in om complexe, technische vraagstukken op een begrijpelijke manier uit te leggen; ook voor niet-technici. Ze maken hierbij dankbaar gebruik van hun meer dan 50 jaar praktijkervaring in de energiemarkt.

 

Covid-19 richtlijnen gevolgd

Helaas is de Covid-19 situatie nog niet voorbij. Wij houden hier uiteraard rekening mee. We conformeren ons aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent onder andere dat we zorgen dat iedereen die komt op 1,5 meter afstand van elkaar komt te zitten. Daarnaast zullen lunches individueel worden verpakt. En uiteraard geldt de regel: als iemand klachten heeft, mag hij of zij niet fysiek deelnemen. Indien gewenst kunnen wij dan wel een 'digitale plek' via Microsoft Teams organiseren.


Aanbod academy

Ons aanbod varieert en is mede afhankelijk van de behoefte onder onze leden. Op dit moment bieden we onderstaande activiteiten aan:


Workshops en trainingen op maat 

Op aanvraag organiseert Smart Energy Academy workshops en trainingen op maat (incompnay). Het voordeel hiervan is dat de inhoud nadrukkelijk op uw behoeftes wordt afgestemd. We besteden bijvoorbeeld extra aandacht aan onderwerpen die uw activiteiten raken. Daarnaast werken we een aantal praktijkcasussen uit die geïnspireerd zijn op ervaringen binnen uw organisatie. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op!Heeft u vragen over de academy? Laat het ons weten de contactpagina of bel Walter Hulshorst (06-1047 4577).